Ölandshoppet 4-6 Juni

Här hittar du bilderna från Ölandshoppet 2016. Jag har fotat lite blandat under helgen eftersom jag själv har tävlat. Alla bilderna är sorterade efter dag, så titta på alla tre albumen. De jag framför allt fotat är de som bad om det, och utöver det så har jag fotat när jag haft tid. Om du är intresserade av att köpa någon utav bilderna så kan du läsa mer om det under kategorin ”köpa bilder”. Att köpa en bild innebär att du får den utan logga, och i mycket bättre kvalité. Du kan då även använda den till precis vad du vill.

Om du vill använda någon utav bilderna så är det helt okej, men min logga måste synas, och jag vill helst att du taggar mig också. Alla kontaktuppgifter samt namn på sociala medier hittar du under kategorin ”kontakt”. Hoppas att ni är nöjda med bilderna!

Tryck på bilderna nedan för att komma till resten.

Dag 1

DSC_9655

Dag 2

DSC_0075

Dag 3

DSC_0560

Kommentera