Varbergshoppet 2015 17-19 Juli

Här hittar ni nu alla bilderna från Varbergshoppet. Jag har själv tävlat, och har därför inte bilder på alla ryttare. Ska dock tacka min extremt snälla lillasyster som fotat en del medan jag ridit, och försökt få med de som velat på bild. Jag har försökt kategorisera klasserna så gott jag kan, men ni får bläddra igenom en del ändå. Om det är någon som vill köpa någon bild, så finns det info om det under ”Priser”.
Det är tillåtet att använda mina bilder, så länge loggan får synas! Utöver det får ni hemskt gärna tagga mig i bilderna också, för jag tycker att det är roligt att se vilka som använder mina bilder. Vet jag vilka som använder mina bilder så brukar jag även hålla ett extra öga på dem när jag fotar, så det är mer troligt att jag fotar dig om jag vet att du använder mina bilder.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att kvaliten på bilderna i Consulation LB+ är jättedålig! Det var mörkt ute, och min akmera fixar inte det. Jag har försökt redigera bilderna så att dem blivit ljusare, men tvärr förstörs kvaliten totalt då. Hemskt ledsen för det!
Tryck på bilderna nedan för att komma till resten.
Krabbcupen Dag 1
Krabbcupen Dag 2
Krabbcupen Final
Kräftcupen Dag 1
Kräftcupen Dag 2
 Kräftcupen Final
Hummercupen Dag 1
Har inga bilder från Hummercupen Dag 2!!
 
Hummercupen Final
Consolation LB+
Har inga bilder på Consolation LC+!
 
 
Childrens Competition

Kommentera